Kun efter aftale

Denne vejledning skal ses som et supplement til den instruktion, du allerede har fået af vores sygeplejerske ved den sidste konsultation inden operationen samt den rapport og instruktion, som du vil få af ørelægen umiddelbart efter operationen.

  1. Ved bedøvelsen, som foregår med maske, foretaget af en meget erfaren narkoseoverlæge, vil du/I være ved siden af jeres barn indtil det sover.
  2. Under operationen foretrækker vi, at du/I opholder jer ude på gangen eller i venteværelset.
  3. Når barnet er vågent nok til at trække vejret selv, henter vi jer og kører barnet ind i opvågningsrummet. Her kan I sidde ved siden af barnet, hvor der også kan være andre børn og voksne. Under opvågningen kan barnet godt være uroligt, men det betyder ikke noget. Der vil være en narkosesygeplejerske det meste af tiden i opvågningsrummet.
  4. Derhjemme kan der forekomme lidt øresmerter, som kan behandles med en Panodil-tablet/mikstur/stikpille, det kan også godt de første døgn løbe lidt fra øret, men dette er naturlig nok. Inden for de første dage, har I fået en kontroltid for at sikre, at drænene holder sig åbne. 

Efter drænindlæggelse kan det flyde fra ørerne, og det kan blive nødvendigt at suge i øregangen (ofte podes for at finde ud hvilke bakterier, der kommer fra mellemøret). Det vil larme en del i øret, når denne procedure forekommer, men det gør ikke ondt. Det kan være nødvendigt, at vores sygeplejerske støtter barnets hoved for at Undgå skade i øregangen/trommehinde.

Ører med flåd renses og dryppes med øredråber, evt. får man recept på det samme, som man skal dryppe i barnets ører i en uge, hvorefter man kommer til kontrol.

Om Øreklinikken

Find information om ørelægerne
og læs om undersøgelserne

Læs mere

Værd at vide

Få gode råd og vejledning i vores
"Værd at vide" sektion

Læs mere

Hvem er vi?

Her kan du møde ørelægerne og det øvrige personale i øreklinikken.

Læs mere

Øreklinikken  ·  Gartnerivej 5  ·  7500 Holstebro  ·  Tlf.: 97 40 23 22  ·  Telefontid: Mandag - Fredag 8:30-10:00 og 10:30-11:30
Dudal Webdesign